Default header background

Disclaimer:

De informatie verstrekt op deze website dient uitsluitend ter algemene informatie en educatieve en promotionele doeleinden. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de inhoud accuraat en actueel is, kunnen we geen garantie geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de verstrekte informatie.

De inhoud op deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde forensisch arts of een andere medische professional voor specifiek advies met betrekking tot uw individuele situatie.

De website kan links naar externe bronnen bevatten die als nuttige informatiebronnen worden aangeboden. We hebben geen controle over de inhoud, nauwkeurigheid, relevantie of veiligheid van die externe bronnen en zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of letsel die voortvloeien uit het gebruik ervan.

Het gebruik van deze website en het vertrouwen op de verstrekte informatie is geheel op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor enig verlies, letsel of schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de inhoud ervan. ©2023