header image
Alles over

Meedoen

Vind jij forensische geneeskunde ook buitengewoon boeiend?

Als je forensische geneeskunde ook buitengewoon boeiend vindt, wil je meedoen! En wil je er meer van weten.

Waar komen we je tegen?

Zien we je op een Carrièrebeurs? En kom je naar onze workshop? Of misschien zijn wij wel te gast op jouw opleiding of op een carrièredag van je medische faculteitsvereniging. Of we zien elkaar op een informatiebijeenkomst, georganiseerd door FARR of een GGD. Check de agenda

En kijk naar de filmpjes waar forensisch artsen vertellen over hun passie en drijfveren! Hou ook de agenda in de gaten, want er worden gedurende het jaar webinars georganiseerd door het NSPOH over de opleiding forensisch arts.

 

Team forensisch geneeskunde KNMG carrièrebeurs 2023 beurzen en events forensisch arts ANIOS

Loop mee en ervaar of jij het hebt

Wie echt heel erg graag wil zien hoe het er in het echt aan toegaat, is er de mogelijkheid om mee te lopen met een forensisch arts. Dan moet je als student geneeskunde wel minimaal in je vierde jaar van je opleiding zitten. En maak alvast een motivatiebrief, want we willen weten wat jou drijft.

Hoe ziet een meeloopdag eruit?

Van tevoren weet je niet hoe een meeloopdag eruit ziet. Het kan er ruig aan toe gaan en je kunt voor onverwachte situaties komen te staan, met gewonde of overleden slachtoffers. Niet alleen waken wij over de privacy van iedereen, ook moet er heel zorgvuldig met informatie omgesprongen worden voor mogelijke rechtsvervolging. Vandaar dat je van tevoren een geheimhoudings formulier moet ondertekenen. Forensisch artsen werken op het snijvlak van geneeskunde en strafrecht. Dus je komt op een dag mensen tegen van gemeenten, politie, justitie en medisch experts. Maar het kan een rustige dag zijn, waar de administratie wordt bijgewerkt en met collega’s wordt bijgepraat. Kijk eens bij een dag van een forensisch arts om te zien wat er zoal kan gebeuren.

Geef in het formulier hieronder aan waar je wilt meelopen en we geven het door aan jouw regio van voorkeur.

forensisch arts forensische geneeskunde opleiding ANIOS AIOS plaats delict politie

Aanmelden voor een dagje meelopen

Forensisch arts forensische geneeskunde in opleiding ANIOS AIOS