Default header background
news

Info-meeting forensische geneeskunde

Nieuws 09-01-2024
In 2024 organiseren GGD regio Utrecht en het GGD GHOR campagneteam van Kies voor forensische geneeskunde, namens de GGD'en, FARR, FMG en de NSPOH een info-meeting over het vak forensische geneeskunde.

SPEUREN NAAR DE WAARHEID; INFO-MEETING FORENSISCHE GENEESKUNDE

Voor studenten geneeskunde en artsen

Wat houdt het vak forensische geneeskunde in? Wat moet je in huis hebben? Wat is de passie van forensisch artsen voor dit onbekende vakgebied? Hoe ziet de opleiding eruit en waar krijg je mee te maken? En hoe kan je je specialiseren binnen de forensische geneeskunde? Misschien wil jij het wel combineren met duiken, of je richten op kinderen?

Op een nader te bepalen datum in 2024 organiseren GGD regio Utrecht en het GGD GHOR campagneteam van Kies voor forensische geneeskunde, namens de GGD’en, FARR, FMG en de NSPOH een info-meeting over het vak forensische geneeskunde. Alle aspecten van het vak passeren de revue. We hebben een aantal forensisch artsen die ieder een deel van de drie hoofdtaken van het vak toelichten aan de hand van actuele casuïstiek: Forensisch Medisch Expertise (ook bij kinderen), Medische Arrestanten Zorg en Lijkschouw.

De inloop is om 13.00 uur, het programma start een half uurtje later en sluiten omstreeks 17.15 uur af met een borrel.

De kosten bedragen €10,- p.p. Locatie: GGD regio Utrecht: De Dreef 5, Zeist.

LET OP: We zijn bezig een datum te bepalen. Wil je een berichtje krijgen met de datum? Mail dan naar promotiefg@ggdghor.nl