Default header background
news

Tot volgende keer!

Blogs 03-10-2023
Ons team van forensische artsen (in opleiding) stond er helemaal klaar voor op de KNMG Carrièrebeurs op 30 september 2023 in Utrecht. Er kwamen veel studenten en artsen langs die heel nieuwsgierig waren naar forensische geneeskunde.

Hebben we je gezien op 30 september 2023 op de KNMG Carrièrebeurs? Ons team van forensische artsen (in opleiding) stond er helemaal klaar voor. Samen met Petra (ons model van de Plaats Delict) waren zij in de witte pakken van afstand zichtbaar. Er kwamen veel studenten en artsen langs die eigenlijk wel heel nieuwsgierig waren naar forensische geneeskunde. Naar wat het is, waarom je die keuze maakt en hoe het werken als forensisch arts bevalt. Ons team van Marco, Erik, Cécile, Tanja, Mirte, Sameer, Katalin en Franka stond hen graag te woord, ook tijdens de workshop “Een dag uit het leven van een forensisch arts” waar Marco verschillende casussen behandelde. Ook kon je op de foto met onze PD fotobooth, kreeg je tattoos met nepwonden en een tas waar je mee opvalt.

Factsheet, 9 dingen die je wilt weten over forensisch artsen

Heb je het gemist en wil je heel graag meer weten hou dan onze socials in de gaten. Of geef je op voor een dagje meelopen. Dan moet je wel minstens vierdejaars student geneeskunde zijn en goed kunnen motiveren waarom je graag mee wilt. Want je kunt je wel voorstellen dat het een drukte van belang is!